Pubquiz

Maandelijks wordt er op woensdag een pubquiz georganiseerd. U kunt zowel individueel als met een team van maximaal 5 personen meedoen.

De volgende pubquiz is op 9 november 20.00 u in Cafe de Schieweg.

Er spelen reeds 5 teams mee. Wilt U zich ook uit laten dagen op algemene kennis alsook triviale vragen kom gerust langs.

29 september 2016

Winst in de pubquiz voor ons team Postbank! In een sfeervol Tarantella kwam Jan de pubquizman weer met mooie vragen. Ondanks het gemis van steun en toeverlaat Rene (die waarschijnlijk wel wist dat meneer Fischer de uitvinder van de muurplug was) hadden we weer veel vragen goed. Hans (geen last van pogonofobie) herkende Big Sam, Tim Robbins uit de Shawshank Redemption en herkende de tautologie (al werd die niet opgeschreven door de notuliste), Conny was de kunstkenner en herkende het werk van Botticelli maar ook bijna de Vitello Tonnato. Maar dan Ad! Pink Floyd: alle originele oprichters! Welk metaal wordt groen in vuurwerk? Koper! Ad wist het. En ondergetekende? De vlag van Colombia en circuit Imola. Een mooi stel. Op naar café Schieweg begin november!

Dank aan de support van Ton Bianca Vincenten!!!

Nu afpilzen bij Joop en Bianca!

Groeten van Thijs

het leukste, gezelligste en gekste café van Rotterdam!